Erzincan’da Yağışlar Nedeniyle Yere Düşen Türk Bayraklarını Toplayan Vatandaşın Duyarlılığı Takdir Edildi

Editör
1 Min Read

Erzincan’da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Sırasında Türk Bayrakları Yere Düştü

Erzincan’da gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında, caddelere ve sokaklara asılan Türk bayrakları, aniden etkili olan sağanak yağış ve güçlü rüzgar nedeniyle direklerinden koparak yere düştü. Düşen bayrakların toplanması için özveride bulunan bir vatandaş, çevresindekilerin takdirini topladı.

Yağış Kutlamaları Olumsuz Etkiledi

Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağışlar, ilçedeki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını olumsuz etkiledi. Ordu Caddesi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlik, yağmur nedeniyle Yaşar Erkan Spor Salonu’na alındı. Sıcak ve coşkulu bir kutlama atmosferinin yaşandığı anlarda, şiddetli rüzgar bayrakların yerle bir olmasına neden oldu.

Özverili Bir Davranış Öne Çıktı

Coşku dolu kutlamalar devam ederken, rüzgarın etkisiyle düşen bayrakları gören bir kişi, yağmura aldırış etmeksizin yere düşmüş olan bayrakları tek tek toplayarak nazik bir şekilde katladı ve arabanın içine yerleştirdi. Bayraktaki bu saygılı tutum, çevredekilerin gözünde oldukça olumlu bir izlenim bıraktı. O anlar cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı ve kısa sürede büyük beğeni topladı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış