Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erzincan’da Kar Yağışı Nedeniyle Tüm Okullarda 21 Mart’ta Eğitime Ara Verildi

    Erzincan Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle 21 Mart 2025 tarihinde il genelindeki tüm eğitim kurumlarında bir gün tatil uygulayacağını açıkladı. Ayrıca, kreş veya anaokuluna giden çocukları olan kadın kamu personeli ile engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu çalışanları da idari izinli olacak.

    Erzincan Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle 21 Mart 2025 tarihinde

    Erzincan Valiliği, kar yağışı sebebiyle il genelindeki bütün okulların 21 Mart 2025 Cuma günü bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı.

    Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Meteoroloji verilerine göre, ilimizde önceki gece başlayan yoğun kar yağışının 21 Mart 2025 Cuma günü öğle saatlerine kadar aralıklarla sürmesi öngörülmektedir. Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle, yollarda meydana gelebilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar dikkate alınarak, Erzincan genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumları, rehabilitasyon merkezleri ve Kur’an kurslarında 21 Mart Cuma günü eğitime ara verilecektir. Ayrıca, kreş veya anaokuluna çocuk gönderen kadın kamu çalışanları, engelli çocuk sahibi kadın kamu personelleri, engelli ve hamile kamu çalışanları ile kronik hastalığı bulunan kamu personelleri de bu tarihte idari izinli sayılacaktır.” denildi.