Ana SayfaGüncelErzincan’da “Huzur Erzincan-24” uygulaması yapıldı

Erzincan’da “Huzur Erzincan-24” uygulaması yapıldı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde il merkezinde 30 ekip 105 personelin katılımıyla “Huzur Erzincan-24” uygulaması gerçekleştirildi.

Uygulama kapsamında; Halitpaşa Caddesi, 13 Şubat Caddesi, Kırklar Caddesi, Ordu Caddesi, Karaağaç Mahallesi ve Ulalar mevkiinde faaliyet gösteren toplam 31 umuma açık işletme denetlendi.

10 işletmeye yapılan denetimler kapsamında; 5 iş yerine kapalı alanda sigara içilmesi, 2 iş yerine sigara içilmez levhasının bulundurmamak, 2 iş yerine sigortasız işçi çalıştırmak, 1 iş yerine ruhsatsız faaliyet göstermek, 2 iş yerine mesul müdür bulundurmamak, 1 iş yerine vergi levhası ibraz edememek hususlarından gerekli idari yaptırımlar uygulanarak tutanaklar tanzim edildi. Denetim yapılan işyerlerinde 660 şahsın GBT kontrolü yapılarak,1 şahsa kapalı alanda tütün mamulü tüketmekten 977 TL idari para cezası uygulandı ve 1 yoklama kaçağı olduğu tespit edilen şahsa tebliğ yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği, Özel Gereksinimli Bireyleri Trabzonspor Maçına Götürme Vaadinde Bulundu

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği, özel gereksinimli bireyleri ziyaret ederek onlara Trabzonspor maçına götürme sözü verdi. Dernek Başkanı Bayram Sarayoğlu, toplumun bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini vurgulayarak, ziyaretin anısına atkı ve hediyeler sundu.

Kocaeli Kağıtspor Boksörleri, Avrupa Şampiyonası İçin Almanya’ya Gitti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü boksörleri, U-17 Avrupa Şampiyonası için Almanya'ya gitti. Alparslan Şenol, Alpaslan Çoban ve Sudenaz Aydemir, şampiyonluk hedefiyle hazırlanarak turnuvaya katılacak. Antrenör Caner Önayaker, sporcuların fiziken ve zihnen hazır olduğunu belirtti.

Sarp Sınır Kapısı’nda 69 Farklı Suçtan Aranan Şahıs Yakalandı: 193 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

Artvin'in Kemalpaşa ilçesindeki Sarp Sınır Kapısı'nda D.A. isimli şahıs, 69 suçtan aranarak 193 yıl 6 ay hapis cezası ile gözaltına alındı. Sahte bankacılık ve dolandırıcılıkla ilgili suçlardan dolayı tutuklanan D.A., cezaevine gönderildi.

Elazığ’da 160 Üreticiye Süt Soğutma Tankı Dağıtımı Gerçekleşti

Elazığ’da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, DAP Bölge Kalkınma İdaresi destekli projeyle 160 üreticiye süt soğutma tankı dağıttı. Bu adım, modern süt üretimini teşvik ederek kırsal kalkınma ve hayvancılık sektörünü güçlendirmeyi amaçlıyor.

Afyonkarahisar’da AFAD, Vatandaşlara Afet Farkındalık Eğitimi Düzenledi

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Başmakçı'da afet farkındalık eğitimi düzenledi. Eğitimde, afet bilinci, insani yardım, psikososyal destek ile çadır kurma ve yangın söndürme konuları ele alındı. AFAD, toplumun her bireyinin hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı.