Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Belediye Birimleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Start Aldı

Erzincan Belediyesi, personel arasındaki kaynaşmayı artırmak için halı saha futbol turnuvası düzenledi. 16 takımın katıldığı etkinlik, 11 Kasım 2025’e kadar sürecek. Müsabakalar, Merkez Hakem Kurulu tarafından yönetilen hakemlerle, Işıkpınar Halı Sahalarında gerçekleştiriliyor.

Erzincan Belediyesi, personel arasındaki kaynaşmayı artırmak için halı saha futbol

Erzincan Belediyesi’nin Futbol Turnuvası Başladı

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen birimler arası halı saha futbol turnuvası, büyük bir heyecanla başladı. Toplamda 16 takımın rekabet ettiği bu turnuvada, 60 maç oynanacak ve finalde şampiyon takım belirlenecek.

Turnuvanın Amacı ve Organizasyon Detayları

Etkileşimi artırmak, tanışmayı ve kaynaşmayı sağlamak hedefiyle düzenlenen turnuvaya belediye personeli yoğun ilgi gösterdi. Maçlar her akşam saat 17.30’da, belediyeye ait Işıkpınar Halı Sahaları’nda iki sahada eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.

Karşılaşmalar, Merkez Hakem Kurulu’nun atadığı Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı hakemler tarafından yönetilirken, büyük bir disiplin ve heyecan içinde devam ediyor.

Devam Eden Maçlar ve Tarih Aralığı

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından koordine edilen bu turnuva maçları, 11 Kasım 2025 tarihi itibarıyla sona erecek. Bu süreçte, her takım kendi becerilerini sergileyerek, zorlu rakipleri karşısında mücadele edecek.