Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Hız Sınırları ve Trafik İşaretlemeleri Üzerine Toplantı Düzenledi

    Erzincan’da Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında yapılan toplantıda, Karayolları 16. Bölge Müdürü Yusuf Yaşar Öcal, hız sınırları işaretlemelerindeki sadeleşme ve standartlaşma üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Aydoğdu, trafik akışının düzenlenmesi ve kazaların azaltılması için tüm birimlere teşekkür ederken, eğitimlerin artırılması talimatını da verdi.

    Erzincan'da Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında yapılan toplantıda, Karayolları 16. Bölge

    Erzincan’da Hız Sınırları İçin Toplantı

    Erzincan’da Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen önemli bir toplantıya Valisi Hamza Aydoğdu başkanlık etti. Toplantıya, çeşitli birimlerin amirleri de katıldı. Toplantının ana konusu, “Hız Sınırını Belirleyen İşaretlemelerde Sadeleşme Yapılması ve Ülke Genelinde Yeknesaklığın Sağlanması” oldu.

    Yol Güvenliği İçin Önemli Sunumlar

    Karayolları 16. Bölge Müdürü Yusuf Yaşar Öcal, toplantı sırasında söz konusu konular hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda, Merkez Trafik Komisyonu kararları doğrultusunda Erzincan’da gerçekleştirilen çalışmalar ile gelecekte yapılması planlanan projeler hakkında detaylı bilgi verildi.

    Trafik Akışının Önemi vurgulandı

    Diğer kurum yetkililerinin de katıldığı toplantıda, bu konudaki görüş ve öneriler masaya yatırıldı. Vali Hamza Aydoğdu, düzenli bir trafik akışı sağlamak ve kaza oranlarını en aza indirmek amacıyla yapılan tüm çalışmalar için ilgili birimlere teşekkür ederek, trafik denetimlerinin yanında eğitimlerin artırılmasının da büyük önem taşıdığını vurguladı. Bu bağlamda, yetkililere eğitim çalışmalarını artırma talimatı verdi.