Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erzincan Valisi Aydoğdu, Kıbrıs gazisi eşi için 60 yıllık pilota olma hayalini gerçekleştirdi.

    Erzincan Valisi Aydoğdu, Kıbrıs gazisi Hilmi Kağan’ın eşi Nurcan Kağan’ın 60 yıllık pilot olma hayalini gerçekleştirdi. Nurcan Kağan, gençliğinden beri süregelen bu arzusu için Vali Aydoğdu’na başvurdu ve hayali hayata geçti.

    Erzincan Valisi Aydoğdu, Kıbrıs gazisi Hilmi Kağan'ın eşi Nurcan Kağan'ın

    Erzincan Valisi’nin Destanı: Kıbrıs Gazisinin Eşinin Hayali Gerçek Oldu

    Erzincan’ın Valisi Aydoğdu, Kıbrıs gazisi Hilmi Kağan’ın eşine unutulmaz bir sürpriz yaparak, 60 yıl boyunca içinde tuttuğu kokpit hayalini gerçeğe dönüştürdü.

    Valilik tarafından sosyal medya platformlarında paylaşılan bilgilere göre, Vali Aydoğdu, arife günü Kıbrıs gazisi Hilmi Kağan ve 63 yaşındaki eşi Nurcan Kağan’ı ziyaret etti. Ziyaret boyunca, Nurcan Kağan’ın yıllardır içten içe beslediği hayalini öğrendi. Genç yaşlarındayken pilot olma hayali kuran Kağan, ailesinin izin vermemesi sebebiyle bu tutkusunu gerçekleştiremese de, bu arzusu kalbinde hep bir umut olarak kaldı. Vali Aydoğdu’nun çabaları sayesinde, Nurcan Kağan’ın gökyüzüne olan tutkusu nihayet hayata geçti.

    Valiliğin sosyal medya duyurusunda, “Bir ömrün içten dileği kokpite taşındı, babadan kalan ‘olmaz’, yürekten bir ’oldu’ya dönüştü.” ifadeleri kullanıldı. Bu olay, başkalarının hayallerine sahip çıkmanın ve onları gerçekleştirmek için çaba göstermek gerektiğinin en güzel örneklerinden biri olarak tarihe geçecektir.