Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ereğli’de 19 Ay Sonra Tarlada Bir Kişinin Öldürülmesiyle İlgili 2 Şüpheli Tutuklandı

    Konya’nın Ereğli ilçesinde 19 ay önce meydana gelen cinayet soruşturmasında, 55 yaşındaki Ahmet Tuzlu’yu av tüfeğiyle öldürmekten M.T. (23) ve M.S. (53) tutuklandı. Olayla bağlantılı 3 kişi serbest bırakıldı.

    Konya'nın Ereğli ilçesinde 19 ay önce meydana gelen cinayet soruşturmasında,

    Konya’nın Ereğli ilçesinde 19 ay önce meydana gelen bir cinayetle ilgili olarak yürütülen soruşturmada iki kişi tutuklandı.

    Olay, 16 Ağustos 2023 tarihinde Ereğli’nin Adabağ Mahallesi’nde bulunan Akgöl bölgesinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 3 çocuk babası 55 yaşındaki Ahmet Tuzlu, ayçiçeği tarlasına av tüfeğiyle vurulmuş halde bulundu. Olayın faillerini tespit etmek amacıyla İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT ekipleri, kapsamlı bir araştırma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda, olay günü bölgede baz istasyonundan sinyal veren ve şüpheli konumda olan M.T. (23) ile M.S. (53) isimli kişiler ile birlikte olaya karışmış olabileceği düşünülen 3 kişi olmak üzere toplamda 5 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, hakkındaki iddiaları reddederken, adliyeye sevk edilen M.T. ve M.S., mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer üç kişi ise serbest bırakıldı.