Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erdek’te Yeni Yapılan Yolda Çökme Olayı, Çöp Kamyonu Mahsur Kaldı

    Balıkesir’in Erdek ilçesindeki Zübeyde Hanım Caddesi’nde, yeni asfalt kaplama sonrası alt yapı sorunları nedeniyle yol çöktü. Çöp kamyonu mahsur kalırken, yaralanma olmadı. Ekipler, kamyonu kurtardı ve onarım çalışmalarına başladı. Vatandaşlar, bu duruma tepki gösterdi.

    Balıkesir'in Erdek ilçesindeki Zübeyde Hanım Caddesi'nde, yeni asfalt kaplama sonrası

    Erdek’te Yol Çökmesi Olayı: Yeni Asfalt Altında Sorunlar Baş Gösterdi

    Balıkesir’in Erdek ilçesinde, kısa bir süre önce altyapı çalışmaları tamamlanarak asfaltla kaplanan Zübeyde Hanım Caddesi’nin Kandil Çeşme Sokak girişi, bir çökme olayıyla karşılaştı. Bu durum, belediye ait bir çöp aracının yol üzerinden geçişi esnasında gerçekleşti.

    Çökme Dalgası: Kamyon Mahsur Kaldı

    Altyapı kaynaklı olduğu bildirilen bu çökme neticesinde çöp kamyonu yolda sıkıştı. Neyse ki, bu talihsiz olay herhangi bir yaralanmaya yol açmadı fakat bölgede panik anları yaşandı. Olayın hemen ardından, belediye ekipleri olay yerine intikal ederek, kamyonu iş makinesi yardımıyla bulunduğu yerden çıkarmayı başardı.

    Yol Onarımı ve Güvenlik Önlemleri Alındı

    Çökme sonrası yol onarım çalışmaları başlatılırken, yetkililer çevredeki güvenlik önlemlerini de artırma kararı aldı. Bunun yanı sıra, vatandaşlar yeni asfalt yolun bu kadar kısa sürede çökmesine yoğun bir şekilde tepki gösterdi.