Erbaa’da Tehlikeli Akrobasi Yapan Motosiklet Sürücüsü Yakalandı, Cezalandırıldı

1 Min Read

Trafikte Tehlikeli Akrobasi Hareketleri Yapan Motosiklet Sürücüsü Yakalandı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde, motosikletiyle tehlikeli akrobasi hareketleri sergileyen bir sürücü, yaptığı davranışla hem trafikte hem de yayaların güvenliğinde ciddi riskler oluşturdu. Olay, bölgedeki bazı vatandaşların kaydettiği video görüntüleri sayesinde polis tarafından aydınlatıldı.

Duyarlı Vatandaşların İhbarı Üzerine Operasyon Başlatıldı

19 yaşındaki Y.Ş. isimli motosiklet sürücüsü, 59 EG 495 plakalı aracıyla, yoğun vatandaş trafiğinin bulunduğu ana caddelerde, aşırı ses çıkaran egzoz sistemiyle akrobatik hareketler yaparak dikkat çekti. Sosyal medyada yayımlanan görüntülerin ardından Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından harekete geçildi. Kısa süre içerisinde tespit edilerek yakalanan Y.Ş.’nin icra ettiği tehlikeli manevralar, güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

Motosiklet Trafikten Men Edildi ve Cezası Kesildi

Erbaa’da gerçekleştirilen operasyon neticesinde, Y.Ş. hakkında yapılan incelemeler sonrasında çeşitli kanun maddelerinden toplamda 13 bin 550 TL idari para cezası uygulandı. Alınan bu önlemler neticesinde sürücünün motosikleti de trafikten men edildi. Olay, trafik güvenliğinin sağlanması adına atılan önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Sürücüler ve yayalar için oluşturulan bu güvenli ortamın sürdürülmesi amacıyla, bu tür tehlikeli davranışların önüne geçilmesi gerektiği vurgulandı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version