Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erbaa’da Cuma Namazı Sonrası Şehitler İçin Helva İkramı Yapıldı

    Tokat’ın Erbaa ilçesinde, cuma namazı sonrası şehitler anısına helva ikramı yapıldı. Etkinlikte, Gürcistan’da düşen uçaktaki şehit askerler başta olmak üzere tüm şehitler için dualar edildi. Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, acının bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

    Tokat'ın Erbaa ilçesinde, cuma namazı sonrası şehitler anısına helva ikramı

    Erbaa’da Şehitler İçin Anma Etkinliği

    Tokat’ın Erbaa ilçesinde, cuma namazının ardından şehitler için özel bir helva ikramı etkinliği düzenlendi.

    • Erbaa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu program, Büyük Cami bahçesinde yapıldı.
    • Etkinlikte, belediye çalışanları vatandaşlara helva dağıtarak duygu dolu anlar yaşattı.
    • Özellikle Gürcistan’da meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden askerler için dualar edildi.

    Cami bahçesinde yapılan helva ikramına vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.

    Başkan Karagöl’den Duygusal Mesaj

    Etkinliğin ardından bir değerlendirme yapan Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, şunları ifade etti: “Gürcistan’da düşen uçaktaki şehitlerimiz için cuma namazı sonrası hemşehrilerimize helva dağıttık. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Rabbim milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.”

    Bu anlamlı etkinlik, cemaatin bir araya gelerek hatıraları anma fırsatı bulduğu bir an olarak kaydedildi.