Engelli Bireyler, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Etkinlikleri Kapsamında Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nda Keyifli Bir Gün Geçirdi

1 Min Read

Engelli Bireyler Ormanya’da Eğlenceli Bir Gün Geçirdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sosyal Gelişim Merkezi (SGM)’nde eğitim alan engelli bireyler, Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret ederek harika bir gün geçirdiler.

Renkli Etkinlikler ve Doğa ile Buluşma

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Engelsiz Hobi Atölyeleri, katılımcılara renkli ve çeşitli etkinlikler sunmaya devam ediyor. Son etkinlik olarak, bu atölyelere katılan öğrenciler Kocaeli’deki Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nı keşfetme fırsatını elde ettiler. Piknik yaparak güne başlayan öğrenciler, ardından parkta bulunan hayvanat bahçesini gezdiler. Burada, birçok farklı hayvan türünü yakından görme ve tanıma imkânı buldular.

Gün boyunca keyifli vakit geçiren öğrenciler, doğanın muhteşem zenginliklerini keşfederken arkadaşları ile de keyifli anılar biriktirdiler. Unutulmaz anların yaşandığı bu etkinlik, katılımcılara hem sosyal bir deneyim sundu hem de doğayla bağlarını güçlendirdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version