Emine Erdoğan’dan Körfez Ülkelerine Ziyaret İçin Teşekkür Mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Körfez ülkelerine gerçekleştirdiği ziyareti sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
Emine Erdoğan, paylaşımında şu sözlere yer verdi: “Bizleri sıcak bir dostluk ve kardeşlik atmosferi ile ağırlayan Körfez ülkelerine içten teşekkürlerimi iletiyorum. Bu tür ziyaretlerin, kalpleri birleştiren ve iş birliğini güçlendiren hayırlı adımlar olmasını temenni ediyorum.”
Ziyaretleriyle ilgili bir videoya da yer veren Erdoğan, Kuveyt, Katar ve Umman’daki önemli kültürel mekanlara gerçekleştirdiği ziyaretlerden görüntüler paylaştı. Videoda, Emine Erdoğan’ın Kuveyt’teki Al-Salam Sarayı Müzesi, Katar’daki İslam Eserleri Müzesi ile Umman’daki Ulusal Müze’deki ziyaret anları dikkat çekti.
Bu ziyaretlerin, iki ülke arasındaki ilişkileri daha da geliştirip güçlendirmesi bekleniyor.

