Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Emin Urhan, Şehit Jandarma Er Olarak Anıldığı Yıldönümünde Unutulmadı

    Tomarza’da, 20 Mayıs 2003’te şehit düşen Şehit Jandarma Er Emin Urhan, yıl dönümünde kabri başında anıldı. Tomarza-Dadaloğlu Şehit Emin Urhan Ortaokulu Müdürü Uğur Yıldırım’ın liderliğindeki etkinlikte, öğrenciler ve öğretmenler Kuran okudu, dualar edildi.

    Tomarza'da, 20 Mayıs 2003'te şehit düşen Şehit Jandarma Er Emin

    Şehit Jandarma Er Emin Urhan, Kabri Başında Anıldı

    Tomarzalı Şehit Jandarma Er Emin Urhan, şehadetinin yıl dönümünde düzenlenen bir anma töreniyle kabri başında yad edildi.

    20 Mayıs 2003 tarihinde şehit düşen Urhan, Tomarza-Dadaloğlu Mahallesi’nden olup, anma etkinliği, Tomarza-Dadaloğlu Şehit Emin Urhan Ortaokulu Müdürü Uğur Yıldırım’ın önderliğinde gerçekleştirildi. Törende, okulun öğrenci ve öğretmenleri de yer aldı. Etkinlik sırasında Kuranı Kerim okunarak dualar edildi.

    Şehitlerimizi anmak için düzenlenen bu tür etkinlikler, vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızı unutmamak adına büyük önem taşımaktadır.