Elmadağ’da Öğrencilerden Filistin İçin Anlamlı Etkinlik Düzenlendi

1 Min Read

Filistin İçin Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki bir okulda gerçekleştirilen etkinlik, Filistin’de yaşanan insanlık trajedisinin gözler önüne serilmesine yönelikti.

Öğrencilerden Anlamlı Sunumlar

Şehit Ersin Utlu İlk-Ortaokulu’nda, öğrenciler bu önemli meseleye dikkat çekmek için bir program düzenledi. Etkinlik sırasında, ilkokul öğrencileri sınıf içinde Filistin’deki zulmü arkadaşlarına anlatarak barış ve kardeşlik temalı mesajlar ilettiler. Program süresince çocukların hazırlamış olduğu kısa sunumlar ve duygusal konuşmalar, öğretmenler ve diğer öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

Farkındalık Pankartları Sergilendi

Etkinliğin sonunda, okul bahçesinde öğrencilerin hazırladığı pankartlar sergilendi. Okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerin böyle bir hassas konuyla ilgili duyarlılık göstermelerinin son derece önemli olduğuna dikkat çekerek, bu tür farkındalık çalışmalarının eğitim sürecinin bir parçası olarak devam edeceğini vurguladılar.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version