Ehliyetsiz Sürücü Trafik Kazası Yaptı
Ankara’nın Elmadağ ilçesinde kontrolden çıkan ehliyetsiz bir otomobil, bir yayaya çarparak önemli bir kazaya neden oldu. Çarpmanın etkisiyle yaya, kaymakamlık binasının bahçesine düşerek yaralandı.
Kaza Anı ve Sonrası
Olay, Elmadağ’daki Bülent Ecevit Caddesi üzerinde yaşandı. İddialara göre, ehliyetsiz bir sürücü otomobiliyle ilerlerken direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Söz konusu araç, kaldırıma çıkarak o esnada orada yürüyen Cengiz K.’ye çarptı. Kazanın ardından Cengiz K., çarpmanın etkisiyle kaymakamlık binasının bahçesine savrularak yaralandı.
Olayın ardından çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine hızla olay yerine polis ve sağlık ekipleri intikal etti. Yaralı, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Kazaya ilişkin soruşturmanın başlatıldığı bildirildi. Bu üzücü olay, ehliyetsiz araç sürmenin tehlikesini bir kez daha gözler önüne serdi.
KOCAELİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE, DERİNCE VE İZMİT İLÇELERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN 3 AYRI OLAYDA 8 KİŞİ YAKALANIRKEN, UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPTIĞI DEĞERLENDİRİLEN 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.
KOCAELİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE, DERİNCE VE İZMİT İLÇELERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN 3 AYRI OLAYDA 8 KİŞİ YAKALANIRKEN, UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPTIĞI DEĞERLENDİRİLEN 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.