Elazığspor’un Yeni Oyuncuları Hakan Yavuz ve Süleyman Özdamar Takımla İlk Antrenmanlarına Başladı

Seza Çimento Elazığspor, 2. Lig Beyaz Grup hazırlıklarına devam ederken, yeni transferleri Hakan Yavuz ve Süleyman Özdamar ilk antrenmanlarına katıldı. Teknik direktör Fırat Gül, futbolcuları tanıttı ve takım arkadaşları alkışlarla karşıladı.

Seza Çimento Elazığspor, 2. Lig Beyaz Grup hazırlıklarına devam ederken,

Elazığspor Yeni Transferlerle Güçleniyor

Bordo-beyazlı ekibin yeni transferleri Süleyman Özdamar ile Hakan Yavuz takımla ilk antrenmanlarına çıktı.

Takımın Hazırlıkları Devam Ediyor

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabına kendi tesislerinde devam eden Seza Çimento Elazığspor’da, takımın yeni transferleri Hakan Yavuz ile Süleyman Özdamar, çalışmalara başladı. Futbolcularla tek tek tanışan oyuncular, teknik direktör Fırat Gül’ün tanıştırması sonrası yeni takım arkadaşlarınca alkışlandı ve çalışmalara katıldı.

Elazığspor, yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu transferlerin, takımın performansına pozitif katkı sağlaması bekleniyor. Özellikle Hakan Yavuz ve Süleyman Özdamar’ın, teknik heyetin takdirine layık görülmesi ve takıma hızlı bir şekilde adapte olmaları, kulüp için umut verici.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı