Elazığspor’un Olağan Mali Genel Kurul Tarihi Belirlendi
Elazığspor, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği mali genel kurulunu 30 Haziran 2025 tarihinde yapacağını açıkladı.
Kulüp, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, Elazığspor Kulübü Derneği’nin mali ve idari konularını ele alacağı bu önemli toplantının detaylarını paylaştı. Duyuruda, “Elazığspor Kulübü Derneği, 2025 yılına ait Olağan Mali Genel Kurul toplantısını 30 Haziran 2025 Pazartesi günü saat 17.00’de Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirecektir.” ifadeleri yer aldı.
İkinci Oturum 8 Temmuz’da
Kulüp yönetimi, ilk oturumda yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda, ikinci toplantının 8 Temmuz 2025 Salı günü yine aynı mekan ve saatte düzenleneceğini duyurdu. Bu yılki mali genel kurul, kulüp üyeleri için önemli bir fırsat sunarak, geçmiş dönem değerlendirmelerini ve geleceğe yönelik hedefleri masaya yatırma imkânı sağlayacak.