Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Arnavutköy Belediyespor’un Güçlü Rakip Olduğunu Belirtti

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Arnavutköy Belediyespor’un güçlü bir takım olduğunu belirterek, gelecek maçın zorlu geçeceğini ifade etti. Ertelenen 68 Aksarayspor maşı ise takımın fiziksel olarak daha iyi hazırlanmasına fırsat tanıdı.

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Arnavutköy Belediyespor’un güçlü bir takım

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Arnavutköy Belediyespor’un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, “Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Çünkü onların da playoff’a katılma amacı var. Çok sayıda kaliteli oyuncudan oluşan etkili bir takımları var. Genelde gollü oyunlar oynuyorlar, bu nedenle dikkatli olmalıyız” şeklinde konuştu.

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’un 25. haftasında Elazığspor, Arnavutköy Belediyespor ile sahada buluşacak. Elazığspor, hazırlıklarını devam ettirirken, Teknik Direktör Bülent Yenihayat takımın mevcut durumu hakkında da açıklamalarda bulundu.

68 Aksarayspor mücadelesinin ertelenmesinin takım için avantaj sağladığını ifade eden Yenihayat, “Bu süreç bizler için fiziksel olarak daha iyi bir seviyeye ulaşma fırsatı sundu. Dinlenme açısından da yarar sağladık. Yoğun bir haftayı geride bıraktık, üç maç oynamıştık. Bu süre içinde daha iyi antrenman yapma şansımız oldu” dedi. Ayrıca, Arnavutköy Belediyespor’un güçlü bir rakip olduğunun altını çizen Yenihayat, “Zor bir mücadele olacak. Her iki takımın da belirli hedefleri var. Bu nedenle dikkatli olmalıyız” ifadelerini kullandı.