Elazığ’dan Hac İbadetini Tamamlayarak Dönen Hacılar Coşkuyla Karşılandı

Elazığ’dan hac görevini tamamlayarak dönen hacılar, havalimanında düzenlenen törenle karşılandı. İl Müftüsü İrfan Üstündağ, hacıları tebrik ederek onları manevi bereket dolu bir yolculuktan döndükleri için kutladı. Duygusal anların yaşandığı buluşmada, aileler sevinçle karşılandı.

Elazığ'dan hac görevini tamamlayarak dönen hacılar, havalimanında düzenlenen törenle karşılandı.

Elazığ’dan Hac Dönüşü: Kutsal Yolculuğun Ardından Sevinçle Karşılandılar

Elazığ’dan kutsal topraklarda hac ibadetini gerçekleştiren hacı adayları, yurda döndü. Elazığ İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen karşılama organizasyonunda, hac kafilesi çiçeklerle kutlandı.

İl Müftüsü ve Yetkililer Hacıları Tebrik Etti

Karşılama etkinliğine Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ, İl Müftü Yardımcısı Dr. Mustafa Fırat ve Hac Bürosu çalışanları katıldı. Hac farizasını yerine getirerek memleketlerine dönen hacılar, havalimanında tek tek karşılandı ve tebrik edildi. İl Müftüsü İrfan Üstündağ, hac ibadetlerini tamamlayan vatandaşları kutlayarak, “Rabbim bu kutsal yolculukta yapılanları kabul etsin. Bu manevi yolculuğun bereketiyle dolu bir yaşam temenni ediyorum. Tüm hacılarımıza hayırlı dönüşler dilerim,” şeklinde konuştu.

Duygusal Anlar ve Sevinç Dolu Buluşma

Karşılama sırasında duygusal anlar yaşandı ve hacıların aileleri, hasret ve sevinç dolu anlar yaşadı. Hacılar, yaşadıkları manevi deneyimini aileleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.