Elazığ’daki Türkiye Karate Şampiyonası’nda Sena Akman, U21 Kadınlar 61 kilo kategorisinde üçüncü oldu

Editör
1 Min Read

Elazığ’daki Türkiye Karate Şampiyonası’nda Tarihi Başarı

Elazığ’da gerçekleştirilen Türkiye Karate Şampiyonası’nda Bilecik’i temsil eden genç yetenek Sena Akman, U21 Kadınlar 61 kilo kategorisinde üçüncülük elde ederek dikkate değer bir başarıya imza attı.

Sena Akman, Üçüncülüğe uzandı

Türkiye genelinden birçok sporcunun katıldığı yarışmada Sena Akman, sergilediği performansla kürsünün üçüncü basamağına tırmanarak Türkiye üçüncüsü unvanını kazandı. Bu başarı, ona Balkan Şampiyonası’na katılma hakkı da kazandırırken, aynı zamanda Avrupa Şampiyonası kadrosu için Milli Takım seçmelerinde değerlendirilme şansı sundu.

Bilecik’ten Destek Mesajları

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, bu önemli başarısından ötürü Sena Akman ve antrenörleri Tuğba Kurnaz ile Murat Salih Kurnaz’ı tebrik etti. Demir, “Sena Akman’ın spor kariyerinde bir adım daha ileri gitmesi için sabırsızlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sena Akman’ın bu başarıları, Bilecik’in spor alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış