Elazığ’da TYT Heyecanı Yaşanıyor
Elazığ’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün itibarıyla binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Sınav heyecanı tüm şehri sararken, Elazığ Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü de öğrencilerin zamanında sınav merkezlerine ulaşmaları için önemli bir destek sundu.
Zamanında Ulaşım Sağlandı
Sınav günü bazı öğrencilerin geç kaldığı durumlar elbette yaşandı. Ancak Elazığ Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü’nün Hareket Amirliği, sınırlı süre içinde özel araçlar tahsis ederek bu öğrencilerin sınav merkezlerine ulaşımını sağladı. Bu kapsamda, iki öğrenci belediyeye ait araçlar sayesinde zamanında okullarına ulaştırıldı ve böylece sınavlarını yapabilmeleri sağlandı.
Elazığ’da, sınav gününe özel hazırlıklar ve sunulan hizmetler, öğrencilerin sınav stresini bir nebze olsun azaltmayı hedefliyor.