Elazığ’da Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarda Görev Değişikliği Yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yayımlanan atama kararnamesi ile Elazığ’da 2 vali yardımcısı ve 9 kaymakam değişti. Atamalarda Tuğçe Yılmaz, Yusuf Akın, Furkan Seyman gibi isimler yeni görevlere getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yayımlanan atama kararnamesi ile Elazığ'da

Elazığ’da Yeni Atamalar Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan yeni atama kararnamesi, Elazığ’da 2 vali yardımcısı ve 9 kaymakamda değişikliğe yol açtı.

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları doğrultusunda, Elazığ’a bağlı kaymakamlara çeşitli illerden yeni atamalar yapıldı. Buna göre, Ovacık Kaymakamı olan Tuğçe Yılmaz, Ağın Kaymakamlığına; Trabzon-Araklı Kaymakamı Yusuf Akın, Sivrice Kaymakamlığına; Kütahya-Emet Kaymakamı Furkan Seyman, Karakoçan Kaymakamlığına atandı. Ayrıca, Mardin-Savur Kaymakamı Fatih Çevik, Palu Kaymakamlığına; Balıkesir-Manyas Kaymakamı Emre Yeşil, Arıcak Kaymakamlığına; Ordu-Kumru Kaymakamı İbrahim İşleyen, Maden Kaymakamlığına; Niğde-Çiftlik Kaymakamı Batuhan Sarıoğlu, Alacakaya Kaymakamlığına; Şanlıurfa Vali Yardımcısı Abdulhamid Uyar, Kovancılar Kaymakamlığına; Kars Vali Yardımcısı Muhammed Enes Çıkrık ise Baskil Kaymakamlığına atanmıştır.

Elazığ’da gerçekleşen bir diğer önemli değişiklikte, Vali Yardımcılarından Recep Gündüz, Hakkari Vali Yardımcılığına, Oltan Bayraktar ise Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişi olarak atanmıştır. Ayrıca, Konya-Kadınhanı Kaymakamı Muhammed Sait Baytok ve Erzincan Vali Yardımcısı Ömer Özbay, Elazığ Vali Yardımcısı pozisyonuna getirilmişlerdir.

Bu atamalar, Elazığ’daki idari yapı içerisinde önemli bir değişiklik yaratarak, yerel yönetimlerin yeni bir döneme girmesine olanak tanımaktadır.