Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Elazığ’da Sonbaharda Çiçek Açan Meyve Ağacı Görenleri Şaşırttı

    Elazığ’ın Hankendi beldesinde, sonbahara girilmesine rağmen çiçek açan bir meyve ağacı dikkat çekti. Bahçe sahibi ve çevre sakinleri, bu olağanüstü durumu şaşkınlıkla izlerken, uzmanlar iklim değişikliği ve mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıkların etkili olabileceğini açıkladı.

    Elazığ’ın Hankendi beldesinde, sonbahara girilmesine rağmen çiçek açan bir meyve

    Sonbaharda Çiçek Açan Ağaç Şaşkınlık Yarattı

    Elazığ’ın Hankendi beldesinde gerçekleşen sıra dışı doğa olayı, bölge halkını şaşkına çevirdi. Genellikle bahar mevsiminde çiçek açması beklenen bir meyve ağacının, Eylül ayının ortalarında çiçek açması dikkat çekti.

    Bahçe sahibinin yanı sıra çevre sakinleri de bu durumu hayretle izledi. Uzmanlar, hava sıcaklıklarının mevsim normalleri dışında seyretmesi ve iklim değişikliği gibi etkenlerin, böyle olağandışı durumların yaşanmasına yol açabileceğini ifade etti.

    Çiçek açan ağacın önümüzdeki günlerde meyve verip vermeyeceği sorusu ise herkesin aklında. Bu ilginç olay, doğanın gizemli yanlarını bir kez daha gözler önüne serdi.