Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Elazığ’da pompalı tüfekle yapılan saldırıda 8 kişi yaralandı, güvenlik kameraları olayı kaydetti

    Elazığ’da pompalı tüfekle düzenlenen saldırıda E.A. ve Ö.M. ağır olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Saldırganlar, olay sonrası kaçarken, güvenlik kameraları da anı kaydetti. Zanlıların yakalanmasına yönelik operasyon devam ediyor.

    Elazığ'da pompalı tüfekle düzenlenen saldırıda E.A. ve Ö.M. ağır olmak

    Elazığ’da Pompalı Tüfekli Saldırı: 8 Yaralı

    Elazığ’da bir gruba yönelik gerçekleştirilen pompalı tüfekli saldırı sonucunda 2’si ağır olmak üzere toplamda 8 kişi yaralandı. Olayın görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

    Olayın Gerçekleştiği Yer ve Zaman

    Saldırı, gece saatlerinde Ulukent Mahallesi’ndeki Mevlana Caddesi’nde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, henüz kimlikleri belirlenemeyen saldırganlar, husumetlilerinin bulunduğu bölgeye bir otomobille geldi. Araçtan çıkarak pompalı tüfekle ateş açan saldırganlar, iş yerinin önünde oturan E.A., Ö.M., Y.B., C.Ç., M.F.A., N.R.P., E.B. ve G.B.’yi hedef alarak bölgeden kaçtı. Olayın sesini duyan mahalle sakinleri derhal durumu polis ve sağlık ekiplerine iletti. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Bu yaralılardan E.A. ve Ö.M.’nin sağlık durumlarının kritik olduğu bildirildi.

    Güvenlik Kameraları Olayı Kayıta Geçirdi

    Saldırının anları, bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otomobille gelen kişilerin araçtan inip oturan grup üzerine ateş açtığı net bir şekilde görülüyor.

    Zanlıların Yakalanması İçin Çalışmalar Devam Ediyor

    Saldırının faillerinin tespit edilmesi ve yakalanması için gerekli çalışmalar sürdürüldüğü öğrenildi. Olayla ilgili yeni gelişmelerin takip edilmesi bekleniyor.