Elazığ’da, hastane çıkışında kaybolan 65 yaşındaki Suat Dal’ı bulmak amacıyla 78 kişilik bir arama ekibi oluşturularak çalışmalar başlatıldı.
Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, Suat Dal, Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra akşam saatlerinde eve dönmedi. Ailesinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine, jandarma ve AFAD timleri hastanenin etrafı ile Sugözü Mahallesi Cuma Bağları bölgesine yönlendirildi. Olay yerine gelerek çevreyi güvenlik altına alan ekipler, kaybolan Dal’ı bulmak için kapsamlı bir arama faaliyeti başlattı. 78 kişi ve çeşitli ekipmanlarla gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor.
Elazığ AFAD Müdürlüğü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dün saat 16.00’dan bu yana Suat Dal isimli vatandaşımız hakkında Fethi Sekin Şehir Hastanesi çevresinde herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştır. Akşam 23.20’de alınan ihbar üzerine AFAD ekipleri hızlıca arama çalışmalarına koyulmuştur. Kayıp vatandaşımızla ilgili bir bilgiye ulaşanların 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aramaları önemle rica olunur” ifadelerini kullandı.
Elazığ’da Kaybolan 65 Yaşındaki Suat Dal İçin 78 Kişilik Ekiple Arama Başlatıldı
Elazığ’da hastane çıkışında kaybolan 65 yaşındaki Suat Dal için 78 kişilik arama ekibi kuruldu. Ailesinin kayıp ihbarı sonrası Jandarma ve AFAD ekipleri, hastane çevresi ve Sugözü Mahallesi’nde geniş çaplı çalışma başlattı.

