Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Elazığ’da Eşeğin Yularına Sıkışan Meryem Doğan Hayatını Kaybetti

    Elazığ’ın Yürekli köyünde 7 yaşındaki Meryem Doğan, eşeği getirmek isterken yulara eli sıkıştı ve sürüklendi. Aile fertleri çocuğu kurtarmasına rağmen, hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Meryem, mezarlığına defnedildi. Soruşturma başlatıldı.

    Elazığ'ın Yürekli köyünde 7 yaşındaki Meryem Doğan, eşeği getirmek isterken

    Elazığ’da Yaşanan Trajik Kaza: 7 Yaşındaki Meryem Hayatını Kaybetti

    Elazığ’ın Yürekli köyünde meydana gelen feci olayda, 7 yaşındaki bir kız çocuğu, elinin yulara sıkışması sonucu ağır yaralanarak hayatını kaybetti.

    Olay, 4 gün önce köyde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, küçük Meryem Doğan, eşeği almak için dışarıya çıktı. Eşeğin yularını eline aldığı anda, hayvan aniden koşmaya başladı. Bu esnada elinin yulara sıkışması sonucunda, talihsiz çocuk oldukça tehlikeli bir durumla karşı karşıya kaldı ve metrelerce sürüklendi.

    Aile üyeleri olayın farkına vararak hemen yardıma koştu. Eşeği durdurarak Meryem’i kurtarmayı başardılar. Olay sonrasında acil durum ekiplerine bilgi verildi ve sağlık personeli hızla bölgeye ulaştı. Küçük çocuk, Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldığında, yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

    Meryem Doğan’ın hayatını kaybetmesi, ailesi ve köy halkı tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı. Yapılan otopsinin ardından, genç kız gözyaşları içinde köydeki aile mezarlığına defnedildi.

    Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından bir soruşturma başlatıldığı bildirildi. Bu üzücü gelişme, bölgedeki çocuk güvenliği konularını yeniden gündeme getirdi.