Elazığ’da Bina Havalandırma Boşluğunda Yangın Çıktı
Elazığ’da, bir binanın havalandırma boşluğunda meydana gelen yangın, büyük paniğe yol açtı. İtfaiye ekipleri, alevleri hızlı bir şekilde söndürdü.
Olayın Ayrıntıları
Yangın, İzzetpaşa Mahallesi Hacı Kaya Sokak’taki beş katlı bir binanın havalandırma boşluğunda patlak verdi. İlk bilgilere göre, odun ve karton malzemelerin bulunduğu alanda, henüz belirlenemeyen bir sebeple alevler yükselmeye başladı. Bina sakinleri, oluşan duman ve alevleri fark edince durumu hemen itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.
Kısa süre içinde olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak, söndürmeyi başardı.
Yangının Sebebi Araştırılıyor
Yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak ekipler, detaylı bir inceleme başlattı. Yangın anında herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmaması ise sevindirici bir durum olarak kaydedildi. İlgili kurumlar, yangının nedenini ve binanın güvenlik durumunu tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.