Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü, “Beyin Ölümü Tanısı, Donör Bakımına Yaklaşım ve Güncel Bilgiler” temalı bir sempozyum gerçekleştirdi.
Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin konferans salonunda hayata geçirilen etkinliğe, Sağlık Bakanlığı Doku Organ Nakli ve Diyaliz Hizmetleri Daire Başkanı Doç. Dr. Erkan Ölçücüoğlu ile Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ali Atar katılırken, Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Şüheda Kaya, Diyarbakır Bölge Koordinasyon Sorumlusu Hatice Gündüz Mumay ve Fırat Üniversitesi ile hastaneden akademik isimler ve uzman hekimler de yer aldı. Ayrıca Elazığ İl Müftülüğü vaizi ve sağlık çalışanları da sempozyuma ilgi gösterdi.
Sempozyum, açılış konuşmalarının ardından Doku ve Organ Nakil Diyarbakır Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Hatice Gündüz Mumay’ın sunumuyla devam etti.