Elazığ’da Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Kapsamında Etkinlikler Gerçekleştirildi

1 Min Read

Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Elazığ’da Kutlanıyor

Elazığ’da 1-7 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen Acil Sağlık Hizmetleri Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

İlk Yardım ve Acil Çağrı Bilgilendirmesi

Bu kapsamda, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan UMKE ve 112 ekipleri, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir stant açtı. Vatandaşlara ilk yardım uygulamaları hakkında bilgi veren ekipler, aynı zamanda 112 Acil Çağrı Merkezi’nin gereksiz yere meşgul edilmemesi konusunda da bilgilendirmelerde bulundu.

Elazığ İl Sağlık Müdürü’nden Destek

Etkinliğe katılan Elazığ İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Gecekuşu, burada görev alan tüm personelin haftasını kutlayarak, yapılan çalışmalara destek verdi. Açılan standın, vatandaşların acil sağlık hizmetleri konusunda daha bilinçli hale gelmelerine katkı sağlaması hedefleniyor.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version