Elazığ’da 223 Okul Çevresinde Güvenlik Denetimi Gerçekleştirildi

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü, güvenli eğitim ortamı sağlamak amacıyla 223 okul çevresinde denetimler gerçekleştirdi. 60 ekip ve 148 personelle yapılan uygulamalarda şüpheli kişilere ve kurallara uymayan 9 okul servisi sürücüsüne ceza verildi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü, güvenli eğitim

Elazığ’da, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, toplamda 223 okul çevresinde denetim gerçekleştirdi.

Çocukların eğitim dönemine güvenli bir şekilde başlayabilmeleri adına çalışmalarını aralıksız sürdüren Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelindeki denetimlerde 148 personel ve 60 ekip ile sahadaydı. Uygulama dahilinde şüpheli kişiler, araçlar, metruk yapılar, parklar, bahçeler ve iş yerleri incelendi. Ayrıca, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü de okul servis araçlarını denetim altına aldı. Bu denetimlerde kurallara uymayan 9 sürücüye ceza kesildiği öğrenildi.