Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Elazığ Ticaret Borsası ve Heylanlılar Derneği, Ortak Projelerle Ekonomik ve Kültürel Kalkınmayı Hedefliyor

    Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Heylanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Gül ile gerçekleştirdiği ziyarette, birlik ve beraberliğin şehrin kalkınmasındaki önemini vurguladı. İki taraf, ekonomik ve sosyal projelerle işbirliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

    Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Heylanlılar Yardımlaşma ve

    Elazığ Ticaret Borsası’nda Önemli Ziyaret

    Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, şehrin kalkınmasında birlik ve beraberlik ruhunun kritik bir öneme sahip olduğunu dile getirdi. Dumandağ, “Elazığ’ın her alanda daha ileri noktalara ulaşabilmesi için ortak akılla süregelen çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

    Heylanlılar Derneği’nden Ziyaret

    Heylanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Gül, dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Dumandağ’ı makamında ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede, hemşeri dayanışmasını güçlendirici faaliyetler ve bölge halkının ekonomik ile sosyal açıdan desteklenmesi amacıyla planlanan projeler üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. Ayrıca, dernek ile borsa arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi konuları da gündeme alındı.

    Dernek Başkanı Hüseyin Gül, yürüttükleri faaliyetlerin Elazığ’ın kültürel bütünlüğüne katkıda bulunduğunu belirtirken, Ticaret Borsası’nın şehrin ekonomik dinamizmine olumlu etkilerine vurgu yaptı ve birlikte gerçekleştirilebilecek ortak projeler hakkında düşüncelerini paylaştı.

    Başkan Dumandağ ise ziyareti memnuniyetle karşılayarak, Elazığ’da sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesinin şehrin geleceği için kritik bir unsur olduğunu vurguladı. Dumandağ, Ticaret Borsası olarak sadece ticaret alanında değil, sosyal ve kültürel alanda da desteklerini sürdürdüklerini ifade etti. “Elazığ’ın her alanda daha ileriye gitmesi için ortak akılla hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

    İyi Niyet Temennileriyle Sona Eren Ziyaret

    Ziyaret iyi niyet dilekleri ile sona erdi ve ilerleyen dönemlerde hayata geçirilebilecek ortak projelere ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Başkan Dumandağ, Heylanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Gül ve yönetim kuruluna nazik ziyaretleri için teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi.