Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü, U16 ve U18 Kadın Sutopu Takımlarıyla Cumhuriyet Kupası’nda İkinciliği Kazandı

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü, 14. Sutopu Cumhuriyet Kupası’nda U16 ve U18 Kadın Takımları ile Gaziantep’te 2’ncilik elde etti. Genç sporcular, organizasyonda sergiledikleri performansla dikkat çekerek Elazığ’a gurur kaynağı oldu. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, başarılarından dolayı tüm ekibi tebrik etti.

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü, 14. Sutopu Cumhuriyet Kupası'nda U16

Elazığ’ın Kadın Sutopu Takımları Büyük Başarı Elde Etti

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü, 1-2 Kasım 2025 tarihlerinde Gaziantep’te gerçekleşen 14. Sutopu Cumhuriyet Kupası’nda U16 ve U18 Kadın Sutopu takımlarıyla önemli bir başarı kazandı.

Toplamda 8 takımın katıldığı turnuvada, Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü kadın takımları, sergiledikleri yüksek performans ile ikincilik ödülünü elde etti. Yarışma süresince gösterdikleri hırslı oyun tarzlarıyla dikkat çeken genç sporcular, takım ruhunu ve centilmenliği ön planda tutarak adlarından söz ettirdi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu önemli başarıdan dolayı sporcuları ve antrenörleri kutladı. Yapılan açıklamada, “Sporcularımızın bu büyük organizasyonda sergilediği azim, disiplin ve başarılar bizi oldukça gururlandırmıştır. Elazığ, son yıllarda su sporlarında önemli bir ilerleme kaydetmiştir. Bu başarılar, gençlerimizin spor alanındaki ilgisinin ve antrenörlerimizin özverili çalışmalarının bir göstergesidir. U16 ve U18 Kadın takımlarımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen tüm destekçilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde ifade edildi.