Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları: “Elazığspor, birliğimizle güçlenecek”

1 Min Read

Şerifoğulları’ndan Elazığspor’a Destek Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığspor’un yanında yer alacaklarını ve bu takımın değerlerine sahip çıkmaya devam edeceklerini duyurdu. “Çünkü Elazığ bir araya gelirse, Elazığspor’un önünde bulunacak hiçbir engel yoktur” şeklinde konuştu.

Kenetlenme Çağrısı

Bucaspor 1928 ile oynanan maç sonrası sosyal medya aracılığıyla düşüncelerini paylaşan Başkan Şerifoğulları, “Elazığsporumuz için kenetlenme zamanı geldi. Bu şehir her zaman bir arada durarak güçlenmeyi başarmıştır. Elazığspor için ayrışma değil, dayanışma vaktidir” dedi. Ayrıca, stadyumda ter döken futbolculardan, özveriyle çalışan teknik ekibe; gece gündüz demeden çaba harcayan yönetimden, her koşulda takıma destek veren taraftarlara kadar herkesin bu değeri yaşatacak olan unsurlar olduğunu vurguladı.

Birlikte Daha Güçlüyüz

Son olarak, “Elazığspor’un yanında olmaya ve bu forma için mücadele etmeye devam edeceğiz” diyen Şerifoğulları, Elazığ’ın birlikteliğinin gücünü bir kez daha hatırlatarak, bu birlikteliğin her zaman başarıyı getireceğini ifade etti.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version