El Frenini Çekmeyi Unutan Sürücü, Hareket Eden Aracın Altında Kalarak Ağır Yaralandı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Ramazan S. (60), el frenini çekmediği otomobilinin peşinden koşarken aracın altında kalarak ağır yaralandı. İlk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Ramazan S.’nin durumu ciddiyetini koruyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Ramazan S. (60), el frenini çekmediği otomobilinin

Kahta’da El Freni Unutulan Araçla İlgili Talihsiz Kaza

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, el frenini çekmeyi unutan bir sürücü, otomobilinin durdurulması sırasında ciddi şekilde yaralandı.

Kaza Anının Detayları

Edinilen bilgilere göre olay, Kahta’nın Mülk köyünde meydana geldi. Ramazan S. (60) isimli sürücüye ait 02 AN 840 plakalı araç, evinin önünde park halindeyken el freninin çekilmemesi nedeniyle kaymaya başladı. Otomobilin hareket ettiğini gören Ramazan S., hemen aracın peşinden koşarak durdurmaya çalıştı. Ancak bu esnada kontrolünü kaybeden otomobil şarampole devrildi ve Ramazan S. araç altında kalarak ağır yaralandı.

Yardım Çağrısı ve Hastaneye Kaldırma Süreci

Kazayı gören aile üyeleri, durumu acil servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, Ramazan S.’ye ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Sonrasında ağır yaralı olarak Kahta Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Ramazan S., burada tedavi altına alındı. Tedavi sürecinin ardından durumu kritik olan adam, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledildi.

Soruşturma Başlatıldı

Kaza ile ilgili olarak gerekli incelemelerin başlatıldığı ifade edildi. Olayda ihmallerin olup olmadığını belirlemek amacıyla yetkililer tarafından detaylı bir soruşturma süreci yürütülüyor.