Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekrem İmamoğlu’nun Danışmanı İbrahim Özkan Gözaltından Serbest Bırakıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alınan danışmanı İbrahim Özkan, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Soruşturma devam ediyor.

Bu haberin fotoğrafı yok

İmamoğlu’nun Danışmanı İbrahim Özkan Gözaltına Alındı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yolsuzluk iddiaları nedeniyle yürütülen bir soruşturmanın merkezinde yer alıyor. Bu durum sonucunda, Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı olan İbrahim Özkan, geçtiğimiz günlerde gözaltına alındı.

Serbest Bırakıldığı Bilgisi Geldi

Tuna’nın beklenmedik bir şekilde tutuklanması ve görevden uzaklaştırılmasıyla gündeme gelen soruşturma hızla devam ediyor. İmamoğlu’nun yolsuzlukla ilgili araştırmalar sürerken, Özkan’ın İstanbul Adalet Sarayı’nda savcılık ifadelerinin ardından Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildiği bildirildi. Yapılan işlemlerin ardından danışman İbrahim Özkan serbest bırakıldı.

Bu gelişmeler, kamuoyunda merakla takip edilen bir sürecin parçası olarak öne çıkıyor. İstanbul’da yaşanan bu olaylar, şehrin yöneticileri ve belediye yönetimi üzerine de daha fazla dikkat çekiyor. Yolsuzluk iddialarının aydınlatılması için gerekli adımların atılması önem taşıyor.