Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde polis tarafından aranan M.O.’nun üzerinde 1 ruhsatsız tabanca ve 14 mermi ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İspat Camii Mahallesi’ndeki bir eğlence mekanında denetim yaptı. Denetimde, iş yeri kapısının önünde bekleyen M.O.’nun üzerinde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ve 14 mermi ele geçirildi. Tabanca ve mermilere el konulurken, M.O. hakkında adli işlem başlatıldı.

UYUŞTURUCUYLA YAKALANAN 3 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Eskişehir'de Bugün Nöbetçi Eczaneler 24 Nisan 2024 Eskişehir'de Bugün Nöbetçi Eczaneler 24 Nisan 2024

Öte yandan polis, şehir genelinde yaptığı kontroller sırasında üzerinde bir miktar uyuşturucu ele geçirilen 3 kişiyi gözaltına aldı. Ekipler, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Rasim Ergene Caddesi üzerinde durdurduğu S.K.’nin üzerinde ise 3 uyuşturucu hap ele geçirildi. Yenimescit Mahallesi Huzur Sokak üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan O.Y.’nin üzerinde yapılan aramada 1 gram uyuşturucuya bulanmış tütün ele geçirildi. Yenimescit Mahallesi Ferdi Sokak’ta durdurulan B.G.’nin üzerinde ise 1.23 gram uyuşturucuya bulanmış tütün ele geçirildi. S.K., O.Y. ve B.G., gözaltına alındı. (DHA)