Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’den Sarıgöl’e Ziyaret
Manisa’daki Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet Yasav, beraberindeki yöneticilerle birlikte Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak’ı ziyaret etti. Bu önemli görüşme, eğitim projeleri ve yeni dönem planlamaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirildi.
Eğitim Üzerine Detaylı İstişare
Ziyaret sırasında Ahmet Yasav, sendika yönetimi ve Eğitim-Bir-Sen Sarıgöl İlçe Başkanı Ali Kırer, ilçede yürütülen eğitim faaliyetleri ve projeler hakkında kapsamlı tartışmalar yaptı. Eğitim çalışanlarının ihtiyaçları, sahadan gelen talepler ve okulların gereksinimleri, Yıldırak’a aktarıldı.
Eğitim Kalitesinin Artırılması İçin İş birliği
Görüşmede, eğitim süreçlerinin daha etkin hale getirilmesi, fiziksel koşulların iyileştirilmesi ve kurumlar arası iş birliğinin artırılması konuları ele alındı. Eğitim-Bir-Sen temsilcileri, Sarıgöl’de eğitim kalitesinin yükseltilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, sendika temsilcilerine teşekkür etti. Yıldırak, eğitimdeki iş birliğinin değerine dikkat çekerek, ilçede sürdürülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.
