**Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi Başarı Ödülü Aldı**
Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi, üye kazanımı ve güçlü temsil yeteneği sayesinde önemli bir ödül aldı. Ödül töreninin ardından Başkan Mustafa Sarıgeçili, katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, yerel ve merkezi düzeyde mücadeleye devam edeceklerinin altını çizdi.
Adana’nın Güçlü Temsili
Antalya’da gerçekleştirilen Eğitim-Bir-Sen 20. Türkiye Buluşması ve 65. Başkanlar Kurulu etkinliklerine katılan Adana Şube Yönetimi, ilçe başkanları ve kadınlar komisyonu ile Adana’yı en iyi şekilde temsil etti. Bu toplantıda, Adana Şubesi’nin üye kazanımındaki başarısı Genel Başkan Ali Yalçın tarafından takdir edilerek, şubeye bir plaket takdim edildi.
Sendikal Sorunlar ve Çözüm Önerileri
Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi tarafından organize edilen ve Türkiye genelindeki tüm şube yönetimleri, ilçe başkanları ve kadınlar komisyonlarının katılım gösterdiği programda, toplu sözleşme süreçleri, sendikal reform gereklilikleri, gelir adaleti ve eğitim çalışanlarının hakları gündeme alındı. Genel Başkan Ali Yalçın önderliğindeki değerlendirmelerde, sendikal zeminin yenilenmesi ve ücret adaletinin sağlanması konuları aciliyetle ele alınması gereken başlıklar arasında yer aldı.
Adana Şubesi’nin Ortak Başarısı
Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mustafa Sarıgeçili, düzenlenen etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada, Eğitim-Bir-Sen’e en yüksek üye kazandıran şube olarak sahip oldukları ödülün bir ekip başarısı olduğunu belirtti. Sarıgeçili, “Bu başarı, Adana Şubemizin, ilçe başkanlarımızın, kadınlar komisyonumuzun, il divanımızın ve tüm üyelerimizin ortak eseridir. ‘Yaparsa Adana yapar’ anlayışının ışığında, herkese teşekkür ediyorum. Her yeni üye, mücadelemize katkı sağlayan bir tuğladır. Birlikte, kararlılıkla daha fazla okula ve daha fazla eğitimcisinin ihtiyaç duyduğu haklara ulaşmayı hedefliyoruz” diyerek birlik çağrısında bulundu.
Yeni Bir Dönüm Noktasında
Eğitim-Bir-Sen’in 33 yıllık geçmişinin, çeşitli başarı ve kazanımlarla dolu olduğunu vurgulayan Sarıgeçili, açıklamalarını “Şimdi yeni bir dönemin başlangıcındayız. Sahte kahramanlık ve sosyal medya manipülasyonlarına takılmadan kendi gündemimize odaklanmalıyız. Eğitim çalışanları için sendikal mücadelemizi en iyi şekilde sürdüreceğiz” sözleriyle sonlandırdı.
EĞİTİM-BİR-SEN ADANA ŞUBESİ, GÜÇLÜ TEMSİL VE ÜYE KAZANIMDAKİ BAŞARILARIYLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
BAŞKAN MUSTAFA SARIGEÇİLİ, EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDEREK SAHADA VE MASADA MÜCADELEYE DEVAM EDECEKLERİNİ VURGULADI.
EĞİTİM-BİR-SEN ADANA ŞUBESİ, GÜÇLÜ TEMSİL VE ÜYE KAZANIMDAKİ BAŞARILARIYLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
DİYARBAKIR’DA İKİ ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 2 KİŞİ YARALANDI.

					
				



