Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ege Denizi’nde Santorini Adası çevresinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi, İzmir de etkilendi.

    Ege Denizi’nde, Santorini Adası yakınlarında meydana gelen deprem fırtınası sırasında, bugün 5,2 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. İzmir’de de hissedilen deprem, vatandaşlarda panik yarattı. 500’ün üzerinde sarsıntı yaşandı.

    Ege Denizi'nde, Santorini Adası yakınlarında meydana gelen deprem fırtınası sırasında,

    Ege Denizi’nde, Santorini Adası çevresinde son bir haftadır artan depremler arasında 5,2 büyüklüğünde bir sarsıntı gerçekleşti. Bu sarsıntı İzmir’de de hissedildi.

    Bölgede son yedi gün içinde, en büyüğü 4,9 olan 500’den fazla artçı deprem kaydedildi. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün saat 16:04’te meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki deprem, özellikle yüksek katlardaki vatandaşlar arasında korkuya neden oldu. Sarsıntıyı hisseden bazı kişiler, daha güvenli buldukları açık alanlara yöneldi.