Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ege Denizi’nde 4.8 Büyüklüğünde Deprem Gerçekleşti, AFAD Açıklama Yaptı

    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Ege Denizi’nde saat 00.04’te 4.8 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildiğini duyurdu. Depremin derinliği ise 7 kilometre olarak belirlendi.

    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Ege Denizi'nde saat 00.04'te

    4.8 Büyüklüğünde Deprem Ege Denizi’nde Gerçekleşti

    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ege Denizi’nde meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.8 olarak açıkladı.

    AFAD’ın resmi kaynaklarından edinilen verilere göre, söz konusu deprem bu sabah saat 00.04’te meydana geldi. Depremin merkezi ise Ege Denizi olarak belirlendi ve sarsıntının derinliği ise 7 kilometre olarak ölçüldü.

    Ege Bölgesi, depremlere karşı hassas bir bölge olması nedeniyle, yaşanan bu sarsıntı yerel halk arasında kısa süreli bir endişe yarattı. Yetkililer, şu an için herhangi bir hasar veya can kaybı bildirilmediğini açıkladı.