Edremit’te Yıllardır Hizmet Eden Esnafa Plaket ve Ödül Töreni Düzenlendi

1 Min Read

Edremit’te Esnafa Ödül Töreni

Balıkesir’in Edremit ilçesi, bakkallar ve bayiler esnafını onurlandıran özel bir törene ev sahipliği yaptı.

Bu yıl Zeytinli’de gerçekleştirilen etkinlikte, 20 yıl boyunca kesintisiz hizmet veren 29 bakkal esnafı, emeklerinin karşılığı olarak plaket ile ödüllendirildi. Bakkalların yanı sıra, sektörün gelişimine katkıda bulunan 3 kişiye de özel ödüller verildi.

Kadim Esnafa Destek ve Teşekkür

Etkinliğe katılanlar arasında Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem, BESOB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bayram, Hayati Seçen ve Edremit Belediyesi Başkan Vekili Erdal Küçüaslan ile Meclis Üyesi Muharrem Döğer yer aldı.

Edremit Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Hakan Uçak, törende yaptığı konuşmada, esnafın toplumda üstlendiği kritik rolü vurguladı. “Esnafsız bir mahalle, anasız bir baba gibidir” ifadeleriyle, esnafın değerine dikkat çeken Uçak, sıkıntılı ekonomik koşullar altında bile esnafın varlığının önemine işaret etti. Törende, uzun yıllar kesintisiz hizmet sunan bakkallara plaketler verilmesinin ardından, başarılı hizmetleri ile dikkati çeken 3 kişiye de ödülleri takdim edildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version