Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Trafik Haftası kutlamaları Karagözoğlu İlkokulu’nda düzenlenen etkinlik ile gerçekleştirildi.
Etkinliğe Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, yerel protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı. Öğrenciler etkinlik kapsamında trafikle ilgili gösteriler sergiledi.
Bu gösterilerin ardından Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, öğrencilere trafikte güvenli geçiş eğitimi vermek için onlarla birlikte karşıdan karşıya geçiş pratiği yaptı. Burada, öğrencilere trafik kurallarına uymanın önemi vurgulandı.
Trafik Haftası etkinliklerinin, haftanın ilerleyen günlerinde ilçede farklı aktivitelerle devam edeceği bildirildi.
Edremit’te Trafik Haftası Kutlamaları Öğrenciler ve Protokolden Yoğun İlgiyle Gerçekleşti
Edremit’te Trafik Haftası, Karagözoğlu İlkokulu’ndaki etkinlikle kutlandı. Kaymakam Ahmet Odabaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ın katıldığı programda, öğrencilerin trafik gösterileri yapmasının ardından, karşıdan karşıya geçiş eğitimi verildi. Etkinlikler hafta boyunca sürecek.
