Edremit MYO Yönetimi, Kaymakam Ahmet Odabaş’ı Ziyaret Etti

Edremit Meslek Yüksekokulu yeni yönetimi, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş’ı ziyaret etti. Ziyarette, Prof. Dr. Selami Selvi ve ekibi, yüksekokul ile kamu kurumları arasındaki iş birliğini artırmayı ve bölgenin gelişimi için projeleri görüştü.

Edremit Meslek Yüksekokulu yeni yönetimi, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş’ı ziyaret

Edremit MYO Yönetimi, Kaymakam Ahmet Odabaş’ı Ziyaret Etti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yer alan Edremit Meslek Yüksekokulu’nun (MYO) yeni yönetimi, Kaymakam Ahmet Odabaş’ı ziyaret etmek üzere makamında bir araya geldi.

Ziyarete, Edremit MYO Müdürü Prof. Dr. Selami Selvi, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Algil ve Öğr. Gör. Nuray Unat ile Yüksekokul Sekreteri Ferhat Gündüz katılım gösterdi. Gerçekleşen bu buluşmada, yüksekokul ile yerel kamu kurumları arasında iş birliğinin artırılması ve bölgedeki sosyo-ekonomik gelişim için ortak projelerin geliştirilmesine dair görüş alışverişinde bulunuldu.