Edirne’deki Bozuk Yollar Sürücüler İçin Tehdit Oluşturuyor, Şikayetler Artıyor

2 Min Read

Edirne’de Çukurlar Sürücüleri Zora Sokuyor

Edirne’de seyir halindeyken yoldaki çukurlara giren sürücüler, araçlarında büyük maddi hasarlar ile karşı karşıya kalıyor. Özellikle, polis ekiplerinin hazırladığı raporda yoldaki hatanın “belediye sorumluluğunda” olduğunu kayıt altına alması üzerine, vatandaşlar yetkililerden acil çözümler bekliyor.

Çukurların Verdği Hasar Büyüyor

Sürücüler, Edirne’de çukurlardan geçerken ciddi sarsıntılar yaşadıklarını ve bunun sonucunda lastiklerin yarılması, jantların eğilmesi ve alt takımda ciddi hasar meydana gelmesi gibi durumlar ile karşılaştıklarını dile getiriyor. Kentte benzer şikayetlerin artış göstermesi, özellikle gece saatlerinde açık bırakılan kazı alanları ve çukurlar nedeniyle büyük bir tehlike oluşturduğu belirtiliyor.

Sürücülerden Çağrı: Sorun Hızla Çözülmeli

Edirne şehir merkezindeki bozuk yollar nedeniyle hayatları tehlikeye giren sürücüler, sorunların ivedilikle giderilmesi gerektiğine vurgu yapıyorlar. Mağdur olan sürücülerden Muharrem Duran, “Aracımla yolda ilerlerken derin bir çukura düştüm. Daha önce yapılan kazının üzeri neden kapatılmamış? Edirne’nin birçok noktasında devam eden benzer açık çalışmalar var. İki lastiğim yırtıldı ve jantlarımda hasar oluştu. Yüksek bir maddi kayıpla karşı karşıyayım. Polis tutanağında yol hatasının belediyeye ait olduğu belirtilmiş. Belgelerimle başvurduğum halde zararımın karşılanıp karşılanmayacağı belli değil. Edirne’deki yol çalışmaları oldukça sorunlu. Bu kadar fazla çukurun olması ve rögar kapaklarının yer seviyesinin altında kalması kabul edilemez bir durum. Yetkililerden yardım bekliyoruz; zararım 30 bin lira.” şeklinde konuştu.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version