Otomobil Sulama Kanalına Uçtu, Arkadaşları Kaçtı
Edirne’de meydana gelen üzücü bir olayda, 18 yaşındaki İsa Özer’in kullandığı otomobil, yoğun sis nedeniyle direksiyon hâkimiyetinin kaybolması sebebiyle sulama kanalına düştü. Olay, Üyüklütatar köyünde gerçekleşti.
Olay anında İsa’nın yanında bulunan arkadaşları, kaza sonrası paniğe kapılarak olay yerinden uzaklaştı. Kaza anında araçta bulunan arkadaşlarının durumu gözetlemeleri ve köy halkına olay hakkında bilgi vermeleri, ihbarın yapılmasına yol açtı.
İtfaiye ve AFAD Ekipleri Olay Yerindeydi
İhbar üzerine hızla bölgeye ulaşan AFAD ve itfaiye ekipleri, sulama kanalına botla ilerleyerek İsa Özer’in cansız bedenine ulaştı. Olay yeri incelemesi tamamlandıktan sonra, genç adamın cesedi otopsi işlemleri için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Jandarma, olay yerinden kaçan arkadaşların tespit edilmesi için harekete geçerek geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili detaylı bir inceleme yürütülmekte.
