Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edirne’de Perde Asarken Düşerek Hayatını Kaybeden 72 Yaşındaki Kadına Veda Edildi

Edirne Yıldırım Bayezıd Mahallesi’nde, 72 yaşındaki Sebahat Çevikol evinde perde asarken düştü. Ağır yaralanan Çevikol, hastanede hayatını kaybetti. Cenazesi Yıldırım Akmescid Camiinde kılınan namazın ardından defnedildi. Eşi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Edirne Yıldırım Bayezıd Mahallesi'nde, 72 yaşındaki Sebahat Çevikol evinde perde

**Edirne’de Perdelerini Aşarken Düşen Kadın Yaşamını Yitirdi**

Edirne’nin Yıldırım Bayezid Mahallesi’nde, evine perde asmak amacıyla merdivene çıkan 72 yaşındaki Sebahat Çevikol, talihsiz bir kaza sonucu düştü. Ağır yaralanan Çevikol, hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

**Cenaze Töreni Yapıldı**

Sebahat Çevikol için bugün Yıldırım Akmescid Camii’nde bir cenaze töreni gerçekleştirildi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası, Çevikol’un naaşı mahalle mezarlığına defnedildi.

Bu acı olay, Çevikol’un eşi ve aile üyeleri üzerinde derin bir üzüntü yarattı. Yakınlarının ayakta durmakta zorlandığı, gözyaşları içinde bir araya geldikleri gözlemlendi.