Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Edirne’de otomobil ve motosikletin çarpışması sonucunda motokurye yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

    Edirne’nin Kocasinan Mahallesi’nde A.U. yönetimindeki otomobil, C.K.’nın kullandığı motosikletle çarpıştı. Kazada yaralanan C.K. hastaneye sevk edilirken, A.U. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Edirne'nin Kocasinan Mahallesi'nde A.U. yönetimindeki otomobil, C.K.'nın kullandığı motosikletle çarpıştı.

    **Edirne’de Trafik Kazası: Motokurye Yaralandı**

    Edirne’nin Kocasinan Mahallesi’nde meydana gelen bir trafik kazasında, otomobil ve motosiklet çarpıştı.

    **Kaza Anı ve Yaralanma Durumu**

    Olay saatlerinde, A.U. isimli sürücünün kullandığı 22 BH 330 plakalı otomobil, C.K. yönetimindeki 22 AFB 624 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yaralandı ve hemen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

    **Polis Soruşturması Devam Ediyor**

    Olay sonrası otomobil sürücüsü A.U., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Yerel polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatarak, kaza nedenlerini belirlemeye çalışıyor. Edirne’de gerçekleşen bu üzücü olay, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.