Edirne’de Hırsızlık Yapan Şahıs, Çaldığı Para Kasasını Mezarlığa Gömmeden Yakalandı

Edirne’de C.A., çalıştığı işletmenin güvenlik kameralarını devre dışı bıraktıktan sonra iş yerini soydı ve çaldığı para kasasını mezarlığa gömmeye çalıştı. Hızla yakalanan şüpheli, suçunu itiraf ederek tutuklandı.

Edirne'de C.A., çalıştığı işletmenin güvenlik kameralarını devre dışı bıraktıktan sonra

Edirne’de, bir kişi çalıştığı işletmedeki güvenlik sistemlerini devre dışı bırakıp, kayıt cihazını sökerek iş yerini soymayı başardı. Çaldığı para kasasını yakındaki bir mezarlığa gömerek olay yerinden kaçan şüpheli, kısa sürede yakalandı.

İddiaya göre, C.A. isimli şahıs, bir arkadaşından aldığı otomobili “otogara bırakacağım” diyerek alıp, hırsızlık planı için söz konusu iş yerine geldi. Hızla bahçeden içeri atlayan şüpheli, ilk iş olarak güvenlik kameralarını etkisiz hale getirerek kayıt cihazını söküp aldı. Ardından, içinde para bulunan kasayı ve tip box kutusunu alarak oradan hızla ayrıldı.

Para kasasını mezarlığa gömmeye karar veren C.A., orada iş yerinden çaldığı matkapla kasayı açmayı denedi, ancak başarılı olamayınca hem kasayı hem de güvenlik kamera kayıt cihazını toprağa gizledi. Ertesi sabah, iş yerine bir şey olmamış gibi dönen şüpheli, kamera incelemeleri ve yapılan araştırmalar sonucunda yakayı ele verdi. Emniyetteki ifadesinde suçunu kabul eden C.A., adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.