Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın’da Yol Yapım Projeleri Tamamlandı, Başkan Çerçioğlu Çalışmalara Devam Edileceğini Duyurdu

    Aydın Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve yenileme projelerini hızla sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi, Batı Çevre Bulvarı ve çevresinde altyapı çalışmalarıyla birlikte yolları tamamladı. Başkan Özlem Çerçioğlu, Aydın genelindeki çalışmalara devam edeceklerini belirtti, vatandaşlar ise yapılan hizmetler için teşekkür etti.

    Aydın Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve yenileme projelerini hızla sürdürüyor.

    Aydın’da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde eş zamanlı yürütülen yol yapım ve yenileme projelerine hız kesmeden devam ediyor.

    Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, Batı Çevre Bulvarı ile Mevlana Caddesi, Efeler Bulvarı, Zeybekler Merkez Bulvarı ve TOKİ Kavşağı’nı kapsayan yol yapımını başarıyla tamamladı. Bu kapsamda, doğalgaz, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon, elektrik ve telekom altyapı gibi çalışmalar da eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Efeler ilçesinin ulaşım sistemini güçlendiren yol, kaldırım çalışmaları ve yol çizgi uygulamalarının ardından Aydın halkının hizmetine sunuldu.

    Başkan Çerçioğlu, il genelinde süren yol yapım ve yenileme çalışmalarının devam edeceğini vurgulayarak, “Aydınımızın her köşesinde, 17 ilçemizin tamamında yol yapım ve yenileme projelerimizi eş zamanlı olarak hayata geçiriyoruz. Kentimize yönelik yatırımlarımızla vatandaşlarımızı kaliteli hizmetle buluşturmayı hedefliyoruz. Güzel Aydınımız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

    Tamamlanan projeleri memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu’na teşekkürlerini ilettiler.