Edirne’de Eğlenceli Destek Gecesi: Boşanma Avukatlığı Çekilişi
Edirne’de bir spor kulübü tarafından organize edilen bir destek gece, unutulmaz anlara ve ilginç bir çekiliş ödülüne ev sahipliği yaptı. Amatör kulübün yemekli piyangosunda en ilginç ödül, boşanma avukatlığı olarak açıklandı.
Yemekli Piyango İle Dayanışma
Önceki gece gerçekleştirilen etkinlikte, Edirnespor 1922 Spor Kulübü, birlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla bilet alım fiyatı 2 bin 500 TL olan bir organizasyon düzenledi. Çekiliş ile katılımcılara spor malzemeleri, forma ve üyelik indirimlerinin yanı sıra en dikkat çekici ödül olarak boşanma sürecinde ücretsiz avukatlık hizmeti sunuldu. Bu sıra dışı ödül, katılımcıları hem hayrete düşürdü hem de gülümsemelerine neden oldu. Aynı zamanda, kulüp yararına yapılan açık artırma ve bağış kampanyası ile önemli miktarda kaynak toplandı.
Boşanma Hediyesi Açıklaması
Etkinliğin sunucusu Metin Barmanbay, yaptığı ödül açıklamalarında, “Ağalar kesenin ağzını açıyorlar, şimdi sürpriz hediyeyi açıklıyorum. Sayın Avukat Çağrı Muştu’dan şanslı bir çiftimize boşanma hediyesi. Şaka yapmıyorum. Sevgili Çağrı Muştu Hukuk Bürosu, şanslı çiftin boşanma sürecinde kendisini göstermeye hazırlanıyor. Ücretsiz hizmet sunacağız” ifadelerine yer verdi.
Katılımcılardan Çeşitli Tepkiler
Edirne halkı, bu ilginç ödül hakkında farklı görüşler belirtti. Nuray Suçeker, etkinliğin eğlencelik bir yaklaşım olduğunu ve ciddi algılanmadığını dile getirerek, “Dün akşam izledim. Mizah amaçlı olduğunu düşündüm, insanları eğlendirmek için düzenlenmişti” dedi.
Kıbrıs Gazisi Negi Demir ise duruma eleştiride bulunarak, “Gençler evliliği yeterince anlamıyor. Evlilik, sağlıklı temeller üzerine kurulmalıdır. Herkes olgunlaşmalı ve kendi ayakları üzerinde durabilmelidir,” diye belirtti.
İsmail Atalay ise ödülü doğru bulmadığını ifade ederek, “Bugünün gençleri hızla evlenip boşanıyor. Evlilik, özveri ile yaşanır. Ben uzun yıllar evli kaldım, karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde ilişkiler yürütülmelidir,” dedi.
Avukat Çağrı Muştu’nun Açıklamaları
Mizahi ödülle dikkat çeken avukat Çağrı Muştu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Edirne 1922 Spor Kulübü’nün yemeği harika bir organizasyondu. Çekilişler sırasında biz de mesleğimize uygun ve eğlenceli bir hediye sunduk. Ücretsiz boşanma davası danışmanlık hediye edeceğimizi yaptığımızdan dolayı mutluyuz. Herkes için keyifli bir etkinlik olmasını hedefledik,” ifadelerini kullandı.
Ayrıca, organizasyon sırasında yapılan alkol servisi de dikkat çekti. Edirne’de amatör spor kulübüne destek sağlamak amacıyla düzenlenen bu özel gece, hem eğlenceli anlarla doluydu hem de sosyal sorumluluk bilincini ön plana çıkardı.